EQUIP HUMÀ

La nostra empresa està compost per experts en el sector immobiliari, amb un ampli coneixement de la nostra zona i una àmplia cartera de clients i contactes.

Som professionals i treballem per oferir els millors serveis per ràpidament trobar casa seva, finca o propietat que desitja comprar o llogar.

Oferim servei immobiliari en línia, però després d'un primer contacte, sempre que ens movem a la seva propietat per conèixer-lo personalment i donar-li confiança completa que hi ha una persona darrere d'un lloc web i un telèfon.

Marina Gil

Marina Gil. Gerent de cases de Luna.

Assessor immobiliari durant 15 anys.


CARTERA D'IMMOBLES

Dins de la nostra àmplia cartera de propietats, pot trobar tot tipus d'ofertes immobiliàries:

  • Propietats en construcció
  • Propietats en venda nou i reformat
  • Lloguers a llarg termini
  • Apartaments, cases, xalets i cases de lloguer turístic
  • Turisme rural, (casa de lloguer en el camp)
  • Luxe d'habitatges de venda o de lloguer
  • Inversions immobiliàries en la nostra àrea

Voleu vendre o llogar la seva propietat?

Així mateix, si vostè vol vendre o llogar la seva propietat, anem ajudar a gestionar millor la seva oferta amb la garantia de tenir la millor informació i orientació sobre el mercat en la seva àrea d'interès i també informar-vos, prèvia estudi de les diverses opcions possibles, perquè pugui obtenir ràpidament el seu objectiu.

Vostè pot comptar amb un equip de professionals disposats a ajudar en qualsevol situació que sigui del seu interès en la nostra activitat.

Si vostè viu fora de la seva propietat i no pot tenir cura del manteniment de l'habitatge de lloguer, no et preocupis, ens preocupem per tu.

Hem qualsevol servei que necessita, manteniment i reparacions, Bugaderia, entrada i sortida, neteja, tractament de rols com descarregar com un apartament de vacances, etc.

Podeu consultar tots aquests serveis a la nostra pestanya de serveis web.


CONTACTI AMB NOSALTRES

En qualsevol cas, no dubteu en contactar amb nosaltres, estarem encantats de conèixer i deixar conèixer-te.

Vostè pot contactar amb nosaltres mitjançant el nostre formulari de contacte, o si ho prefereix, a través del nostre telèfon o correu electrònic que trobareu en el mateix contacte opció del nostre menú superior.

NOSTRE LLOC WEB

En aquestes pàgines trobareu informació sobre els nostres serveis i la nostra cartera de propietats constantment actualitzat.